Uw tweewielerspecialist in Gennep met 17 jaar ervaring Uw tweewielerspecialist in Gennep met 17 jaar ervaring


Van Drempt Tweewielers
Zandstraat 38
6591 DD Gennep
 06 44604833

info@vandrempttweewielers.nl


Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten
fietsbanner
fietsbanner

Over Van Drempt Tweewielers


Wij verkopen fietsen, e-bikes, gebruikte fietsen, kinderzitjes, fietsaccessoires, maar je kunt er ook terecht voor fietsreparaties. Martijn heeft al zeventien jaar ervaring in de fietswereld! Achter in de winkel hebben we een ruime werkplaats waar we klaar staan voor reparaties. Voorin de winkel hebben we een ruim assortiment fietsen. Wij verkopen fietsen van o.a. Cortina, Altec, Trenenergy en Pointer. Elektrische steps van Bolht en fietstassen van Beck en Willex. Loop eens binnen, we nemen altijd tijd voor een gezellig praatje!

Naast ons diverse aanbod aan fietsen, bieden wij ook een uitgebreide selectie van accessoires en onderdelen om jouw fietservaring te optimaliseren. Onze gepassioneerde medewerkers staan klaar om je te adviseren en te assisteren bij het vinden van de perfecte fiets die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Meer informatie


In- en verkoop van nieuwe en gebruikte fietsen, fietsonderdelen en accessoires. Reparatie en verhuur van fietsen.
Onze fietswinkel in het hart van Gennep! Onze winkel, gelegen in het sfeervolle centrum, is de perfecte plek voor fietsliefhebbers van alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar een trendy stadsfiets of een comfortabele e-bike, bij ons vind je een uitgebreid assortiment van topkwaliteit tweewielers.

Wij hebben een oplaadpunt
<p>Ben je een dagje aan het fietsen in de buurt van Gennep en moet je even bijladen? Dat kan bij Van Drempt Tweewielers. Een leuk weetje, het Pieter Pad komt loopt door onze straat!</p>

Ben je een dagje aan het fietsen in de buurt van Gennep en moet je even bijladen? Dat kan bij Van Drempt Tweewielers. Een leuk weetje, het Pieter Pad komt loopt door onze straat!

Balloons bij Ozzie
<p>Bolloons bij Ozzie heeft een plekje bij ons in de winkel en heeft voor elke gelegenheid een ballon! Je kunt bij ons terecht voor cadeauballonnen, ballonpilaren, ballonnenbogen, themadecoraties en heliumballonen. Interesse? Bel naar&nbsp;<a href="tel: 0629366181">06 293 661 81</a>&nbsp;of kom naar de winkel.</p>

Bolloons bij Ozzie heeft een plekje bij ons in de winkel en heeft voor elke gelegenheid een ballon! Je kunt bij ons terecht voor cadeauballonnen, ballonpilaren, ballonnenbogen, themadecoraties en heliumballonen. Interesse? Bel naar 06 293 661 81 of kom naar de winkel.

Het hele assortiment
<p>Of het nu gaat om een fietsvakantie met de kinderen, een woon-werkfiets, schoolfiets of een elektrische fiets voor mooie routes door Nederland.<br />
Voor ieder doel vind je bij ons de juiste tweewieler. We zien je graag in onze winkel, waar we je helpen met persoonlijk advies.</p>

Of het nu gaat om een fietsvakantie met de kinderen, een woon-werkfiets, schoolfiets of een elektrische fiets voor mooie routes door Nederland.
Voor ieder doel vind je bij ons de juiste tweewieler. We zien je graag in onze winkel, waar we je helpen met persoonlijk advies.