Uw tweewielerspecialist in Gennep met 17 jaar ervaring Uw tweewielerspecialist in Gennep met 17 jaar ervaring


Van Drempt Tweewielers
Zandstraat 38
6591 DD Gennep
 06 44604833

info@vandrempttweewielers.nl


Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten
fietsbanner
fietsbanner

Reparaties en onderhoud


Bij Van Drempt Tweewielers begrijpen we dat jouw fiets meer is dan alleen een vervoersmiddel. Het is een persoonlijk bezit dat je dagelijks comfort en plezier biedt. Daarom staan we klaar met een uitgebreide service voor reparaties en onderhoud, zodat jouw tweewieler altijd in topconditie blijft.

Of het nu gaat om een lekke band, een versleten ketting, remproblemen of een algemene onderhoudsbeurt, onze vakkundige monteurs zorgen voor een snelle en doeltreffende oplossing. We streven ernaar om reparaties zo spoedig mogelijk uit te voeren, zodat je jouw fiets snel weer kunt gebruiken.

Naast reparaties bieden we ook regelmatig onderhoudsbeurten aan om slijtage te voorkomen en de levensduur van jouw fiets te verlengen. Tijdens deze onderhoudsbeurten controleren we grondig alle vitale onderdelen, smeren we bewegende delen en stellen we alles nauwkeurig af. Zo garanderen we niet alleen een soepele rijervaring, maar ook de veiligheid van jou en je fiets.

Vertrouw op Van Drempt Tweewielers voor vakkundige reparaties en onderhoud, zodat je zorgeloos en met een gerust hart kunt blijven genieten van elke fietsrit.

Over ons
<p>Heb je fietspech?&nbsp;De vakkundige fietsenmakers zorgen ervoor dat jouw fiets of e-bike binnen de kortste keren weer rijdt als een zonnetje. In de werkplaats werken gekwalificeerde monteurs met de beste gereedschappen aan jouw fiets.</p>

Heb je fietspech? De vakkundige fietsenmakers zorgen ervoor dat jouw fiets of e-bike binnen de kortste keren weer rijdt als een zonnetje. In de werkplaats werken gekwalificeerde monteurs met de beste gereedschappen aan jouw fiets.

Fiets leasen
<p>Leasen wordt steeds&nbsp;aantrekkelijker; je kunt het leasebedrag van het brutoloon aftrekken en je krijgt veel meer extra voordelen op de aanschafprijs.</p>

Leasen wordt steeds aantrekkelijker; je kunt het leasebedrag van het brutoloon aftrekken en je krijgt veel meer extra voordelen op de aanschafprijs.

ENRA fietsenverzekering
<p>ENRA is een van de grootste fietsverzekeraars van Nederland. We houden ons alleen maar bezig met de verzekering van tweewielers. Doel: ervoor zorgen dat u onbezorgd gebruik kan maken van uw fiets, e-bike, racefiets, MTB, high speed E-bike, bromfiets of scootmobiel!</p>

ENRA is een van de grootste fietsverzekeraars van Nederland. We houden ons alleen maar bezig met de verzekering van tweewielers. Doel: ervoor zorgen dat u onbezorgd gebruik kan maken van uw fiets, e-bike, racefiets, MTB, high speed E-bike, bromfiets of scootmobiel!