Uw tweewielerspecialist in Gennep met 17 jaar ervaring Uw tweewielerspecialist in Gennep met 17 jaar ervaring
Van Drempt Tweewielers


Van Drempt Tweewielers
Zandstraat 38
6591 DD Gennep
 06 44604833

info@vandrempttweewielers.nl


Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Wat is kenmerkend aan Altec Fietsen?


Wij zijn Altec fietsen en we houden de laatste trends en ontwikkelingen op fietsgebied nauwlettend in de gaten. Zo ben jij verzekerd van een fiets met de beste prijs-kwaliteit verhouding!

Onze fietsen worden in Europa geproduceerd onder strenge norm en wetgevingen. Zo zorgen we ervoor dat we ten allen tijden voordat alle fietsen die we produceren laten voldoen aan de norm en wetgeving die voor deze van toepassing zijn.

Omdat we een familie bedrijf zijn hebben we korte lijnen die zorgen voor snelle gepaste oplossingen bij besluiten die we moeten nemen.

Ook zorgt dit voor een flexibele omgang met onze klanten waardoor ze niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd maar gelijk een antwoord hebben en snel tot een eind product kunnen komen.

Met een Altec fiets kom jij veilig de herfst en de winter door!


Altec Fietsen biedt een divers assortiment om veilig de herfst en winter door te komen. Of je nu elektrisch wilt fietsen of de voorkeur geeft aan de klassieke variant, Altec heeft de juiste opties. 

Elektrische modellen zorgen voor krachtige prestaties en gemak, zelfs op koude dagen. Voor wie de traditionele fietservaring verkiest, zijn er niet-elektrische modellen met behoud van volledige controle. 

Het assortiment omvat tevens transportfietsen voor praktisch vervoer en stadsfietsen voor een comfortabele stedelijke rijervaring. Voor avontuurlijke fietsers biedt Altec fatbikes met brede banden, ideaal voor opwindende ritten, zelfs in uitdagende weersomstandigheden.

Stadsfietsen
<p>Vind jouw ideale stadsfiets!</p>

Vind jouw ideale stadsfiets!

E-bikes
<p>Bekijk onze grote aanbod aan e-bikes!</p>

Bekijk onze grote aanbod aan e-bikes!

Trasportfietsen
<p>Ontdek onze nieuwe modellen!</p>

Ontdek onze nieuwe modellen!

Zoeken
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
1 modellen gevonden
Sorteren op: