Uw tweewielerspecialist in Gennep met 17 jaar ervaring Uw tweewielerspecialist in Gennep met 17 jaar ervaring


Van Drempt Tweewielers
Zandstraat 38
6591 DD Gennep
 06 44604833

info@vandrempttweewielers.nl


Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten
fietsbanner
fietsbanner

ENRA verzekeringen, vroeger en nu


ENRA is een van de grootste fietsverzekeraars van Nederland. We houden ons alleen maar bezig met de verzekering van tweewielers. Onze 45 medewerkers zijn dan ook echte specialisten als het gaat om tweewielerverzekeringen. Ons grote doel: ervoor zorgen dat u onbezorgd gebruik kan maken van uw fiets, E-bike, racefiets, MTB, high speed E-bike, bromfiets of scootmobiel!

Uw fiets verzekerd tegen diefstal


Bij Kingpolis wordt we uw diefstalclaim snel en goed af. U dient zelf binnen 5 dagen online aangifte te doen bij de politie, daarna kunt u bij ons online de diefstal van uw fiets melden. Na goedkeuring van de diefstalclaim mag u bij uw rijwielzaak een nieuwe fiets uitzoeken.

  • Wanneer uw diefstalclaim wordt goedgekeurd, kunt u een vervangende fiets uitzoeken ter waarde van het verzekerde bedrag.
  • Geen eigen risico.
  • Geen afschrijving gedurende vijf jaar.
Wij hebben een oplaadpunt
<p>Ben je een dagje aan het fietsen in de buurt van Gennep en moet je even bijladen? Dat kan bij Van Drempt Tweewielers. Een leuk weetje, het Pieter Pad komt loopt door onze straat!</p>

Ben je een dagje aan het fietsen in de buurt van Gennep en moet je even bijladen? Dat kan bij Van Drempt Tweewielers. Een leuk weetje, het Pieter Pad komt loopt door onze straat!

Balloons bij Ozzie
<p>Bolloons bij Ozzie heeft een plekje bij ons in de winkel en heeft voor elke gelegenheid een ballon! Je kunt bij ons terecht voor cadeauballonnen, ballonpilaren, ballonnenbogen, themadecoraties en heliumballonen. Interesse? Bel naar&nbsp;<a href="tel: 0629366181">06 293 661 81</a>&nbsp;of kom naar de winkel.</p>

Bolloons bij Ozzie heeft een plekje bij ons in de winkel en heeft voor elke gelegenheid een ballon! Je kunt bij ons terecht voor cadeauballonnen, ballonpilaren, ballonnenbogen, themadecoraties en heliumballonen. Interesse? Bel naar 06 293 661 81 of kom naar de winkel.

Het hele assortiment
<p>Of het nu gaat om een fietsvakantie met de kinderen, een woon-werkfiets, schoolfiets of een elektrische fiets voor mooie routes door Nederland.<br />
Voor ieder doel vind je bij ons de juiste tweewieler. We zien je graag in onze winkel, waar we je helpen met persoonlijk advies.</p>

Of het nu gaat om een fietsvakantie met de kinderen, een woon-werkfiets, schoolfiets of een elektrische fiets voor mooie routes door Nederland.
Voor ieder doel vind je bij ons de juiste tweewieler. We zien je graag in onze winkel, waar we je helpen met persoonlijk advies.