Uw tweewielerspecialist in Gennep met 17 jaar ervaring Uw tweewielerspecialist in Gennep met 17 jaar ervaring


Van Drempt Tweewielers
Zandstraat 38
6591 DD Gennep
 06 44604833

info@vandrempttweewielers.nl


Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten
fietsbanner
fietsbanner

Onze merken

Alpina
Voor een kind is een nieuwe fiets iets magisch. Wij van Alpina maken kinderfietsen voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Mooie kinderfietsen, waar kinderen van dromen. En van de allerbeste kwaliteit. Zodat ze allemaal dat magische gevoel kunnen
Altec
Wij zijn Altec fietsen en we houden de laatste trends en ontwikkelingen op fietsgebied nauwlettend in de gaten. Zo ben jij verzekerd van een fiets met de beste prijs-kwaliteit verhouding!
BSP
Wij Nederlanders zijn met ons fietsgebruik uniek, we doen er alles mee! Elke dag naar werk en school, kinderen voor en achter mee, een mooi kratje voorop, boodschappen of minder zwaarbeladen niks is te gek. Elke BSP is hiervoor gemaakt en zijn echte gebruikers fietsen, dat maakt BSP uniek.
Conway
Conway fietsen hebben een exclusief sportief-dynamisch karakter. Ondanks de focus omvat het gamma nog steeds veel fietsen in de lagere prijsklassen, waaronder veel MTB's op instapniveau, all-terrain fietsen en ook Crossbikes, die zowel geschikt zijn voor dagelijks gebruik als voor training.
Cortina
Ontdek Cortina - of we nu naar het werk gaan, naar school, stad of de sportclub: onze fiets moet altijd voor ons klaarstaan. Met dat in gedachten ontwikkelen wij onze fietsen: e-bikes, snelle designfietsen en family bikes. En ja, ook...
Husqvarna
Wij geloven dat de toekomst wordt beloofd zolang de mogelijkheden ervan in het heden worden gepusht. Daarom hebben we ons opgemast om één eenvoudige taak te bereiken; e-mobiliteit vooruit helpen.
Kobra
KOBRA BIKES is meer dan zomaar een e-bikeproducent. We hebben een fatbike gemaakt met een andere visie. De KOBRA staat voor luxe, trendy en on-the-edge.
Pointer
Pointer producten schaf je aan bij één van de zorgvuldig geselecteerde Pointer Dealers. Een Pointer Quality Dealer adviseert je bij de aankoop en heeft een ruime collectie Pointer producten voor je klaar staan voor een proefrit.
R-Raymon
Of het nu gaat om mountainbike, trekking of kinderfiets, wij willen mensen enthousiast maken voor fietsen! En daarom ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij fietsen voor beginners tot professionele atleten, voor ritten door de natuur of in het stadsverkeer.
Trenergy
Trenergy bouwt specifiek elektrische fietsen en geen fietsen zonder ondersteuning, geen mountainbikes of racefietsen. Daarom zijn wij al vanaf 2011 de specialist in elektrische fietsen.
Vogue
Niet iedereen is een geboren fietser. De elektrische fiets is voor veel mensen een fijne uitkomst. Je komt uitgerust aan op je werk of op school, hebt geen last meer van wind tegen en gaat efficiënt om met je tijd. Daarnaast pas je de e-bike of e-bakfiets van Vogue Bike eenvoudig aan op je eigen voorkeuren.