Uw tweewielerspecialist in Gennep met 17 jaar ervaring Uw tweewielerspecialist in Gennep met 17 jaar ervaring


Van Drempt Tweewielers
Zandstraat 38
6591 DD Gennep
 06 44604833

info@vandrempttweewielers.nl


Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Over Husqvarna


We gaan de wereld veranderen - een rit per keer.
Als de geschiedenis ons iets heeft geleerd, is het wel dat verandering de enige constante is - en het is onvermijdelijk. We geloven dit niet alleen, we omarmen het. Wij geloven dat de toekomst wordt beloofd zolang de mogelijkheden ervan in het heden worden gepusht. Daarom hebben we ons opgemast om één eenvoudige taak te bereiken; e-mobiliteit vooruit helpen. Ons eerste hoofdstuk? Normaliseer de hoogste verwachtingen van alternatieve mobiliteit - en we beginnen met onze E-Bikes.

Nieuw kind in het blok? Wie, wij?
Een directe afstamming zijn van een van 's werelds oudste motorfabrikanten heeft zijn voordelen; ten eerste - we zijn verre van een nieuw gezicht in de wereld van tweewielige mobiliteit; maar nog belangrijker, we zijn een evolutie van een visie die zichzelf al meer dan 100 jaar verfijnt. Wat je voor je ziet is de nieuwste en meest verfijnde manifestatie van de Husqvarna vindingrijkheid. Als onze Husqvarna-erfenis iets is om langs te gaan - we zijn hier voor het lange spel, en middelmatigheid zal het gewoon niet doen.

Husqvarna E-Bikes met Bosch motor.


De nieuwe Urban- en Allroad-modellen beloven één ding: je in ultiem comfort en moderne stijl naar je doel brengen. Een doel dat voorheen alleen met de auto of het openbaar vervoer te bereiken was. Deze belofte wordt gegarandeerd door het hart van de nieuwe modellen - de Bosch-motor.

Zoeken
Prijs
Levertijd
Elektrisch
Soort
Frame/Instap
Merk
Kleur
2 modellen gevonden
Sorteren op: