Uw tweewielerspecialist in Gennep met 17 jaar ervaring Uw tweewielerspecialist in Gennep met 17 jaar ervaring
Van Drempt Tweewielers


Van Drempt Tweewielers
Zandstraat 38
6591 DD Gennep
 06 44604833

info@vandrempttweewielers.nl


Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten
fietsbanner
fietsbanner

Wat is een Fietsplan?


Een fietsplan, ook wel bekend als een fiets van de zaak of fiets via de zaak, wordt door veel werkgevers ingevoerd om medewerkers te stimuleren om naar het werk te fietsen. Een fietsplan kan ook een manier zijn om een HR-thema zoals 'vitaliteit' handen en voeten te geven. Er wordt gebruik gemaakt van de fiscale regelgeving. Deze maakt het mogelijk voor medewerkers om - via de werkgever - met belastingvoordeel een nieuwe fiets te kopen.

Is het fietsplan voordelig?
Indien je kiest voor een fietsplan via FiscFree®, mag de aanschaf van de fiets met de werknemer verrekend worden met bijvoorbeeld het brutoloon van de werknemer of met zijn vakantiedagen. Door deze verrekening ontvangen zowel de werkgever als werknemer belastingvoordeel. Immers, als werkgever bespaar je op je sociale lasten omdat je minder brutoloon uitkeert. Hierdoor ontstaat er een win-win situatie.

Voordelen van een fiets via de zaak
Een fietsplan heeft diverse voordelen, zowel voor werkgevers als medewerkers. Het draagt bij aan de vitaliteit van medewerkers. Door regelmatig te fietsen verbeteren ze hun conditie en gezondheid. Dit kan leiden tot minder ziekteverzuim en hogere productiviteit op de werkvloer. Daarnaast heeft een fietsplan meerdere positieve effecten, namelijk:

  • Minder CO2-uitstoot
  • Vermindering van files
  • Er wordt meer gefietst; niet alleen naar het werk, maar ook naar andere bestemmingen
  • Geen overvolle parkeerplaatsen
  • Kan uitgebreid worden met een leasefietsregeling

Fietsplan bij FiscFree


De fiets is op dit moment nog steeds de meest gewaardeerde secundaire arbeidsvoorwaarde door medewerkers. Dit blijkt ook uit een recente cijfers van FiscFree®. Meer dan 60% van de vrije ruimte is dit jaar besteed aan fietsen. Werkgevers grijpen het invoeren van een fietsplan aan om ervoor te zorgen dat medewerkers vitaal blijven.

Vitaliteit wordt binnen organisaties een steeds groter thema. Door het aanbieden van FiscFree® kun je je eigen spelregels samenstellen zodat deze precies passen binnen je eigen vitaliteitsbeleid. Op deze manier houd je alle medewerkers extra vitaal en gemotiveerd!

Fietsplan in 3 stappen


In drie eenvoudige stappen bied jij al een fiets van de zaak aan.

1. Bepaal het maximale bedrag
Houd rekening met je beschikbare WKR-budget en/of HR-beleid.

2. Communiceer naar je medewerkers
Stel je medewerkers op de hoogte van deze leuke arbeidsvoorwaarde.

3. Bestellen maar!
Via zijn eigen account bestelt de medewerker het gewenste product. Jij keurt deze goed en wij regelen de rest!

Onze merken

Alpina
Voor een kind is een nieuwe fiets iets magisch. Wij van Alpina maken kinderfietsen voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Mooie kinderfietsen, waar kinderen van dromen. En van de allerbeste kwaliteit. Zodat ze allemaal dat magische gevoel kunnen
Altec
Wij zijn Altec fietsen en we houden de laatste trends en ontwikkelingen op fietsgebied nauwlettend in de gaten. Zo ben jij verzekerd van een fiets met de beste prijs-kwaliteit verhouding!
BSP
Wij Nederlanders zijn met ons fietsgebruik uniek, we doen er alles mee! Elke dag naar werk en school, kinderen voor en achter mee, een mooi kratje voorop, boodschappen of minder zwaarbeladen niks is te gek. Elke BSP is hiervoor gemaakt en zijn echte gebruikers fietsen, dat maakt BSP uniek.
Conway
Conway fietsen hebben een exclusief sportief-dynamisch karakter. Ondanks de focus omvat het gamma nog steeds veel fietsen in de lagere prijsklassen, waaronder veel MTB's op instapniveau, all-terrain fietsen en ook Crossbikes, die zowel geschikt zijn voor dagelijks gebruik als voor training.
Cortina
Ontdek Cortina - of we nu naar het werk gaan, naar school, stad of de sportclub: onze fiets moet altijd voor ons klaarstaan. Met dat in gedachten ontwikkelen wij onze fietsen: e-bikes, snelle designfietsen en family bikes. En ja, ook...
Husqvarna
Wij geloven dat de toekomst wordt beloofd zolang de mogelijkheden ervan in het heden worden gepusht. Daarom hebben we ons opgemast om één eenvoudige taak te bereiken; e-mobiliteit vooruit helpen.
Kobra
KOBRA BIKES is meer dan zomaar een e-bikeproducent. We hebben een fatbike gemaakt met een andere visie. De KOBRA staat voor luxe, trendy en on-the-edge.
Pointer
Pointer producten schaf je aan bij één van de zorgvuldig geselecteerde Pointer Dealers. Een Pointer Quality Dealer adviseert je bij de aankoop en heeft een ruime collectie Pointer producten voor je klaar staan voor een proefrit.
R-Raymon
Of het nu gaat om mountainbike, trekking of kinderfiets, wij willen mensen enthousiast maken voor fietsen! En daarom ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij fietsen voor beginners tot professionele atleten, voor ritten door de natuur of in het stadsverkeer.
Trenergy
Trenergy bouwt specifiek elektrische fietsen en geen fietsen zonder ondersteuning, geen mountainbikes of racefietsen. Daarom zijn wij al vanaf 2011 de specialist in elektrische fietsen.
Vogue
Niet iedereen is een geboren fietser. De elektrische fiets is voor veel mensen een fijne uitkomst. Je komt uitgerust aan op je werk of op school, hebt geen last meer van wind tegen en gaat efficiënt om met je tijd. Daarnaast pas je de e-bike of e-bakfiets van Vogue Bike eenvoudig aan op je eigen voorkeuren.