Uw tweewielerspecialist in Gennep met 17 jaar ervaring Uw tweewielerspecialist in Gennep met 17 jaar ervaring
Van Drempt Tweewielers


Van Drempt Tweewielers
Zandstraat 38
6591 DD Gennep
 06 44604833

info@vandrempttweewielers.nl


Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 09:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 09:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 uur - 17:00 uur
Zondag Gesloten
fietsbanner
fietsbanner

Ontdek het gemak van leasen met Hellorider


Met fietslease gebruik je een fiets of e-bike tegen een vast bedrag per maand en voor een bepaalde looptijd. Kosten voor onderhoud, reparaties, verzekering en pechhulp zijn allemaal inbegrepen. Is de looptijd voorbij? Dan lever je de fiets weer in, kies je een nieuw model uit of neem jij de fiets over voor een aantrekkelijke prijs, circa 15 % van de nieuwprijs.

Per 1 januari 2020 is er een nieuwe fietsregeling van kracht, die het voor zowel werknemers als werkgevers fiscaal aantrekkelijk maakt om van zakelijke fietslease gebruik te maken. De regeling valt namelijk volledig buiten de vrije ruimte van de WKR.

Daarom fietslease


Zeg je leasen, zeg je gemak. Bij Hellorider zorgen we ervoor dat zowel werkgevers als werknemers zich nergens druk om hoeven te maken. Voor veel bedrijven is het aanbieden van zakelijke fietslease de makkelijkste manier om werknemers van een mooie, kwalitatieve fiets te voorzien tegen een voordelig bedrag per maand.

  • Een fiets van de zaak is een van de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Dankzij de nieuwe fietsregeling is leasen minder ingewikkeld: er geldt namelijk standaard een vaste bijtelling van 7%.
  • Je mag onbeperkt privékilometers maken zonder administratief gedoe.
  • Fietsen in plaats van autorijden of openbaar vervoer is de meest duurzame manier van forenzen en vergroot de bereikbaarheid van werkgevers.
  • Geen files, vertraging of parkeerkosten meer.
  • Je hebt een nieuwe fiets of e-bike, zonder grote uitgave in een keer.
  • Onderhoud en service is inbegrepen. Handig, want een nieuwe e-bike accu kost gemiddeld 300 tot 700 euro.
  • Bij Hellorider is ook de verzekering en 24/7 pechhulp bij de prijs inbegrepen.
  • Uit onderzoek blijkt dat we ons het meest gezond voelen op de fiets.

Daarom fietslease bij Hellorider


Alles makkelijk en digitaal

Ons gebruiksvriendelijke platform maakt fietslease voor werkgevers en werknemers een fluitje van een cent. Geen papieren, geen administratief gedoe.

Ontzorging van A tot Z

Van advies op maat tot handige promotietools voor implementatie in het bedrijf. Verder is service en onderhoud altijd dichtbij dankzij ons landelijk dekkend netwerk van fietsenwinkels.

Keuze uit 200+ merken

We zijn trots op ons ruime aanbod dankzij ons landelijke dealernetwerk. Werknemers kiezen zelf het merk en soort fiets in onze catalogus of bij de lokale fietsenwinkel.

Wij hebben een oplaadpunt
<p>Ben je een dagje aan het fietsen in de buurt van Gennep en moet je even bijladen? Dat kan bij Van Drempt Tweewielers. Een leuk weetje, het Pieter Pad komt loopt door onze straat!</p>

Ben je een dagje aan het fietsen in de buurt van Gennep en moet je even bijladen? Dat kan bij Van Drempt Tweewielers. Een leuk weetje, het Pieter Pad komt loopt door onze straat!

Balloons bij Ozzie
<p>Bolloons bij Ozzie heeft een plekje bij ons in de winkel en heeft voor elke gelegenheid een ballon! Je kunt bij ons terecht voor cadeauballonnen, ballonpilaren, ballonnenbogen, themadecoraties en heliumballonen. Interesse? Bel naar&nbsp;<a href="tel: 0629366181">06 293 661 81</a>&nbsp;of kom naar de winkel.</p>

Bolloons bij Ozzie heeft een plekje bij ons in de winkel en heeft voor elke gelegenheid een ballon! Je kunt bij ons terecht voor cadeauballonnen, ballonpilaren, ballonnenbogen, themadecoraties en heliumballonen. Interesse? Bel naar 06 293 661 81 of kom naar de winkel.

Ontdek de Cortina E-Common Family!
<p><strong>De Cortina E-Common Family Integrated MM</strong> is d&eacute; ultieme elektrische fiets voor het hele gezin. Met een krachtige middenmotor, ruime bagagedrager en een stijlvol design ben je altijd klaar voor elke rit. Kom vandaag nog langs in onze winkel en ervaar zelf het onge&euml;venaarde gemak en comfort van deze topfiets!</p>

De Cortina E-Common Family Integrated MM is dé ultieme elektrische fiets voor het hele gezin. Met een krachtige middenmotor, ruime bagagedrager en een stijlvol design ben je altijd klaar voor elke rit. Kom vandaag nog langs in onze winkel en ervaar zelf het ongeëvenaarde gemak en comfort van deze topfiets!